LKK-Logo

Föreläsning & Kick-off

Med en energi och ett jädra anamma som få andra har driver Lisa Kaptein Kvist sedan snart 20 år tillbaka sitt företag På rätt väg. Hon är utbildad PT och kostrådgivare men det unika med Lisa är att hon dessutom erbjuder mentalt träning som förmedlas genom roliga och igenkännande föreläsningar samt personlig coachning.

Lisa hittar sitt driv i tankens kraft som hon hävdar inte bara kan ta dig precis dit du vill utan också är träningsbar – för den som är beredd att göra jobbet.

Lisas kämparanda och ”det kommer alltid att gå-mentalitet” har säkerligen sin grund i hennes 28 år som rugbyspelare på elit- och landslagsnivå, men också från det jobb och den träning Lisa själv lagt ner för att komma tillbaka från höftoperationer och förlamning.

TRÄNING

Boxning: För företag – Ett kul träningspass och ”Ett bra sätt att träffa chefen”. För idrottsföreningar – varierad träning kan öka motivatione

Manuellt motstånd: Styrka och kondition där vi använder vår kroppsvikt eller en arbetskamrat/lagkamrat som motstånd. Övningar och träningstips utan att ha tillgång till ett gym. Bra träning för alla som ökar sammanhållningen och ger många goa skratt!

Rörlighet & Yoga: Kanske är det just detta ni behöver – lugn och ro, ökad rörlighet samt bättre balans. Alla träningspass kan utföras både inomhus och utomhus beroende av väder och önskemål. Alla kan vara med! Självklart lägger jag upp passen efter era förutsättningar och mål.

FÖRELÄSNINGAR

Ändra er bäst före datum: En föreläsning som ska inspirera och motivera er att förbättra er hälsa. Inspireras att göra en handlingsplan för träning och kost. En bra handlingsplan är oftast vad som behövs för att saker gjorda och därmed stiger motivationen. En hållbar hälsa är något jag tycker är viktigt

Kost & näringslära: En föreläsning (endast om kost) där vi fördjupar oss i vad rätt kost gör för vår hälsa och vår prestation. Hur små förändringar kan ge stora förbättringar. Få råd om hur du äter för att tappa fettvikt, öka i muskelmassa men också hur man lägger upp kosten för att hålla sig friskare och bli piggare.

Mental styrketräning: Tankens kraft är enorm! Lär dig ta makten över den. Mental styrka är precis som vanlig träning dvs träningsbar! Ökar du din mentala styrka blir du mer kreativ, hanterar stress och andra svårigheter mycket bättre. För att inte tala om att du slutligen blir rik på riktigt. Vi är alla olika, vi behöver lära oss hur vi ska designa vårt liv framöver.

Träning & träningsupplägg: En föreläsning för både företag och idrottsföreningar. Jag lägger upp föreläsningen efter era förutsättningar eller efter vad er idrott kräver. Det kan vara skadeförebyggande träning eller träning för ett ökat resultat. Oftast kombineras denna föreläsning med praktiska övningar.

Kost & prestation: En föreläsning för idrottsföreningar som söker svaren på hur man förbereder sig inför träning och tävling. Hur vi äter före respektive efter träning/tävling. Vad som ger bäst effekt. Hur jag kan påverka mitt resultat och få en bättre återhämtning.

Kontakta mig så skräddarsyr jag just vad ni behöver.