LKK-Logo

PT, Personlig Träning

Första mötet

Du kommer till mig för du behöver uppdatera eller förbättra din livsstil. Du vill ha utdelning av det jobb, timmarna i gymmet, på golfbanan eller vad det nu kan vara. Vi behöver då titta på alla bitarna som gör att du får resultat

  • Din träning/din fysiska aktivitet
  • Din sömn, stress och återhämtning
  • Din kost och näringsintag
  • Sist men inte minst, mentala verktyg så du håller hela vägen


Vi börjar med en gratis konsultation så du vet vad du ger dig in på

Att träna med personlig tränare, PT och lägga fokus på just dig kan vara precis vad du behöver för att nå dina mål. 100 procent fokus på dig är en mycket klok investering i dig själv som du är så väl värd. Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vad du behöver och vad jag kan göra för dig. Det är väldigt viktigt för mig att ”lära känna” dig, dina styrkor och svagheter för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kostrådgivning, kroppsmätning eller träningsupplägg. Det är lika viktigt för dig att jag känns rätt och att det är du och jag som ska starta din resa tillsammans.

Välj en eller flera delar:

MÄTNING OCH TESTER

Kroppsanalys där vi mäter muskler, fett och andra viktiga värden för din hälsa.

TRÄNINGSPROGRAM

Efter dina förutsättningar och mål får du ett träningsprogram och en träningsplan. Du har tillgång till ett träningsprogram, Exorlive, där du kan se dina övningar/program med rörliga bilder.

LÖPSKOLNING

Vill du hitta den rätta känslan i din löpning, njuta mer och få ett bättre resultat. Då kan det vara en bra ide och titta på ditt löpsteg. Det kan också vara bra att löpträna på ett sätt som minskar skaderisken.

SPECIALTRÄNING

Är du golfare och vill sänka ditt HPC? Är du gravid eller nyss fått barn? Har du nyss varit skadad och behöver rätt hjälp på din väg tillbaka? Jag har genomgått en hel del specialutbildningar för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

MENTAL COACHNING

Tankens kraft är enorm! Men rätt programmering och rätt inställning kan du komma hur långt som helst! Oavsett om du är toppidrottare eller motionär. Det är kanske här vi ska börja…

KOSTRÅDGIVNING

Har du kommit igång med din träning med inte fått rätt på kosten? Du kanske bara behöver se över så att du äter tillräckligt för att få resultat av din träning. Drabbas du ständigt och jämt av skador, infektioner trots att du håller igång? Du kanske gör det vanligaste felet – Äter fel saker vid fel tillfälle. Efter en noggrann mätning av din kroppsmassa (fett, muskler, skelettvikt) lägger jag upp ett kost program till dig som stämmer överens med din förbrukning och din målsättning.