LKK-Logo

Föreläsningsmeny

Mental styrka

Tankens kraft är enorm. Lär dig ta makten över den. Att bli starkare mentalt kommer att hjälpa dig att få mer saker gjorda, minska stress och öka både hälsa och arbetsglädje.

Ändra ert bäst före datum

En föreläsning som ska inspirera och motivera er att förbättra er hälsa. Inspireras att göra en handlingsplan för träning och kost. En bra handlingsplan och rätt kunskap om kost och träning ger resultat. Resultat som håller på lång sikt!

Hållbar hälsa

En föreläsning för er som önskar mental och fysisk träning samt kost och näringslära. Jag skräddarsyr detta upplägg efter era önskningar men också efter era utmaningar på just er arbetsplats.

Träning och träningsupplägg

En föreläsning för både företag och idrottsföreningar. Jag lägger upp föreläsningen efter era förutsättningar eller vad er idrott kräver. Det kan vara skadeförebyggande träning för er idrott eller träning för att minska arbetsskador och stress.

Kost och prestation

En föreläsning för idrottsföreningar som söker svaren på hur man förbereder sig inför träning och tävling. Hur vi äter före respektive efter träning/tävling. Vad ger bäst effekt och hur påverkar jag mitt resultat. En bättre återhämtning kan också vara den nyckel som fattas…

Mat och träningsmyter

En föreläsning där vi reder ut alla begrepp. Via media översköljs vi av dieter och råd såsom “någon sa att”. Alla tycker och tänker men vad gäller egentligen? Hur gärna vi än vill så kan vi inte ändra på fysiologin. Någon tror t.ex. att potatis är farligt! Igenkänningsfaktorn är hög, likaså skratten.