LKK-Logo

Träningsresor

Träningsresa till Mallorca med Lisa Kaptein Kvist

26-29 september, Designa ditt nya friskare liv!

Resan kan bli starten till ett friskare liv!

Under min karriär på 18 år, som PT, mental PT, kostrådgivare och föreläsare hjälper jag mina klienter att designa ett härligt och hälsosamt liv.

Resan kommer innehålla föreläsningar som handlar om allt från mental träning med kraftfulla handlingsplaner till kost och träning. Vi börjar varje morgon med en härlig rörlighetsträning, yogainspirerat som blir starten på en ny härlig dag. Det blir vandring i underbara miljöer samt träningspass med styrka, kondition och massor av skratt. När vi beger oss hemåt har ni redskap och inspiration att designa ert nya friskare liv!

Jag skräddarsyr konferens/träningsresor för företag och grupper.

Detta gör jag tillsammans med Adventura som har specialiserat sig på just konferensresor med äventyr/upplevelser och träning. Jag är väldigt stolt över att ingå i deras guideteam. Numera arrangerar jag också resor på egen hand. För er som privatpersoner eller företag. Häng med på en inspirerande resa – som ökar er kunskap genom inspirerande föreläsningar. Träningspass som motiverar er att fortsätta med träningen på hemmaplan och mental träning som faktiskt kan ge er ett rikare liv.

FÖLJ MED OSS PÅ INSPIRATIONS- & TRÄNINGSRESA TILL VACKRA ALAGNA VALSESIA I ITALIEN

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna underbara natur och med fantastisk mat arrangerar vi inspirations- och träningsresor! Vårt mål är att du ska åka härifrån full av inspiration, ökad rörlighet och med så mycket kunskap att du lättare kan leva ett hälsosamt liv!