LKK-Logo

Mental Träning / Coaching

TANKENS KRAFT ÄR ENORM OCH MED RÄTT TRÄNING KAN DU STYRA ÖVER DENNA KRAFT!

Att bli starkare mentalt och få det man vill handlar om mental styrketräning. För att nå sina mål, öka arbets- och livsglädjen behöver man bli bättre på att designa sitt liv. Vi är alla olika och behöver olika redskap. Förändringar är inte lätt. Det krävs både mod och uthållighet och detta är träningsbart! Låt mig lära dig och visa dig hur du ska träna.

EN DELTAGARE PÅ EN AV MINA FÖRELÄSNINGAR SA EN GÅNG: ”MEN JAG OROAR MIG ALLTID”. ”JA, DÅ BLIR DU EN MÄSTARE PÅ ATT OROA DIG DÅ”, SVARADE JAG

Tänk om man kan göra tvärtom. Tänk om du kan tänka dig till att bli mer framgångsrik eller att sova bättre. Det är möjligt men det kräver träning! Nästan alla toppidrottare idag tränar i det mentala rummet och jobbar med visualiseringar (läs skicka beställningar till hjärnan vad du vill bli bra på) Alla klarar denna sortens träning, jag kan visa dig hur.

MENTAL TRÄNING, MÅLSÄTTNING, VISUALISERING OCH DET MENTALA RUMMET

Det blir alltid som man tänkt sig skrev Olof Röhlander i en av sina böcker om mental styrketräning. Och ja, så är det. Det du tänker blir som en beställning till hjärnan att arbeta mot, få mer av. Det du gör ofta, tränar ofta på, blir du väldigt bra på. Vår hjärna arbetar mot detta mål.