LKK-Logo

Kaptein Kocks Mat och mentala recept

införcykelintervallernapasta med hutlöst mycket svartpeppar!

En pastarätt som tog ca 12,5 min att tillaga och! Maiiiijgadd så gott!

Sitter ofta med pt klienter och då divideras det ofta om såser hit och dit. (Ofta i sammanhanget då de behöver dra ner på sin fettkonsumtion) Tänker, sås behövs inte alltid. Det blir gött ändå. Rätten innehåller då det jag behöver för att kunna ta i så det ryker på intervallerna, vilket ger mig resultat, vilket ger en goo känsla, ja ni fattar va?! 

Så här gör du
Välj vilken pasta du vill

Koka till nästan färdig

Släng i små broccoli buketter, ta med stammen, skär i små bitar. Släng också i en näve  purjo eller salladslök

Koka upp en väldigt kort stund, max 1 min!

Häll av vattnet men behåll lite kvar… blir såsen you see 

Smula i fetaost, 1 paket satte jag i mig😋

Rör om tills det blir gojsigt och hutlöst mycket nymalen svartpeppar på det – enjoy!

Gla helg med vänlig hälsning Lisa Kaptein👊🏻